2019
Afholdtes Modersmålsdagen i Klærkesalen, på Skt. Joseph i Griffenfeldtsgade, Nørrebro.

Der var 25 forskellige sprogboder og første gang vi lavede sprogsedler, som der kan ses på linket nedenfor.

Verdens sirener optrådte med sange på forskellige sprog. Derudover var der gæsteoptræden af folk fra sprogboderne: Der blev læst digte op på, slovensk, arabisk og portugisisk. Sunget sange på kinesisk, urdu, azarbadjansk, lingala, kurdisk og esperanto.

Med andre ord en aften, hvor vi alle blev lidt klogere på nye sprog, publikum sang og dansede med og havde en hyggelig aften. Se Video fra denne dag, hvor Zach 6 år fortæller om sine moderstmål.

Tak til Nørrebros lokaludvalg for at støtte denne dag.


Sprogsedler fra tidligere år
2020
Afholdtes Modersmålsdagen i Nørrebrohallen/ Send Flere Krydderiers cafe/ Nørrebros Bibliotek ved Den Røde Plads på Nørrebro.

Der var denne gang 5 scener, med musik/digte/sang fra hele verden samt kinesisk løvedans på pladsen. Derudover var der 27 forskellige sprog repræsenteret  i sprogboder og flere sprogsedler, blev indsamlet.
Som et nyt tiltag blev der læst børnebøger op på forskellige sprog, imens børnene kunne se billederne projekteret op på en væg.

Verdens sirener optrådte også denne gang med sange på forskellige sprog, fra balkonen i biblioteket.

Endnu et vellykket arrangement - lige før Danmark lukkede ned på grund af corona.

Endnu engang tak til Nørrebros lokaludvalg også tak til BUPL som sikrede at vi kunne have fornøjelsen af Moussa Diallo som optrådte for børnene med sange om dyr fra Mali.

© 2023 www.verdenssirener.dk