FNs modersmålsdag – fejres igen i år – den 21. februar 2023

This entry was posted in Nyheder on by .
Kom og vær med
Anne Marie Helger kommer og deler sine danske kreative ord med os til denne fejring.

AFBUD – fysisk tilstedeværelse – da DrilleVinden Otto – gør at hun ikke kan komme fra Bornholm. Anne Marie Helger kommer på storskærm og taler i stedet. Vi andre fortsætter festen!

Der er 26 sprogboder som vil fortælle om deres modersmål, medbring dit eget service – for vi prøver at passe på jordens ressourcer. Der vil selvfølgelig være noget engangsservice – men hvorfor ikke medbringe dit eget? Hvis du er mere sulten er cafeen FLOK åben i stueetagen, her kan du få en varm ret til 65 kr.

Der vil være musik fra flere steder i verden, bl.a. vil Jezus og John spille baggrundsmusik men også optræde med et par numre på esperanto og lingala. Sprogbode repræsentanterne vil underholde med sang, digte og højtlæsning for børn.

Anne Marie Helger vil deltage og give et eksempel på sine talegaver på dansk. – dette bliver nu over storskærm i stedet – da hun ikke kan komme fra Bornholm.

Maria Kynne vil dirigerer Verdens Sirener og hvem ved – måske endda også berige os med en af hendes egne sange på dansk.

Se mere HER

Fra eventet:

Verdens Sirener synger vores serbo-kroatiske sang.

En sprogbod – hvor børnene fortæller om deres modersmål.